Go back

Mekaniker til TCR i Københavns lufthavn

Denmark > Copenhagen

Frisk mekaniker til topmoderne værksted i Københavns Lufthavn.

En alsidig hverdag med olie på fingrene

Som mekaniker kan du se frem til en hverdag, hvor du både skal bruge dine hænder og dit hoved. Sammen med dine kolleger reparerer og fejlsøger du primært tunge diesel- og eldrevne køretøjer. Desuden ombygger og levetidsforlænger du vores specialkøretøjer, ligesom du deltager i den daglige service og vedligeholdet af vores vognpark.

En del af din rolle er også at udbedre både større og mindre skader samt bestille reservedele til dine egne arbejdsopgaver i samarbejde med vores lagermedarbejdere. Afhængigt af din lyst og verdenssituationen er der også mulighed for at blive udstationeret i en kortere eller længere periode på et af vores værksteder rundt omkring i 19 lande.

Du kan arbejde på fast daghold med flekstid hvor du møder mellem 06:00-08:30 og kan gå mellem 14:00-16:00 som det passer ind i din hverdag, vi har gode arbejdsforhold, gode kollegaer og udfordrende maskiner at skrue på.

eller:

Du kan indgå i en fast vagtturnus hvor du arbejder 5 dage holder 5 dage fri, arbejder 2 dage og holder 2 dages fri, skiftevis i hver turnus mellem dag og aften. Du skal være indstillet på at arbejde på forskudte tidspunkter, ligesom du kan forvente at skulle arbejde i weekender og på helligdage. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Et modent team med et veludrustet værksted

Du bliver en del af et stærkt team i Kastrup, hvor vi er ca. 30 mekanikere med godt humør og et evigt fokus på høj sikkerhed.  Vi lever og leder efter vores værdisæt: lidenskab, integritet, ansvarlighed og et åbent sind. Du får en arbejdsplads, hvor vi udover vores medarbejdere prioriterer sikkerhed fremfor alt, og hvor vi sætter kunden i centrum for alt, hvad vi gør.

Har du hoved og hænder skruet godt på?

  • Du er lastvognsmekaniker eller entreprenørmaskine-mekaniker af uddannelse, og du har erfaring med reparation og vedligehold af maskineri.

  • Du har erfaring med hydraulik, el-opbygninger og skemalæsning, og du arbejder ubesværet med fejlfinding via PC-baserede programmer.

  • Der er flere tilgange til dette job for både dig, der er uddannet for nylig og for dig, der kommer med erfaring - måske er du f.eks. selvstændig "rullende" mekaniker, der har et ønske om at blive en del af et team i en stabil virksomhed.

  • Du er fortrolig med brug af IT og mobil-apps til registrering af tidsforbrug, reservedele, arbejdsopgaver m.m. 

  • Du er indstillet på at arbejde i et miljø med høje krav til sikkerhed og kvalitet.

  • Du kan læse og forstå tekniske manualer, primært på dansk, men til tider også på engelsk.

  • Du skal kunne opnå politigodkendelse til lufthavnen (fremvise straffeattest), og ansættelse er betinget af, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til lufthavnen.

Vil du med ombord?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Værkstedsleder Allan Sandborg på 5077 6811. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via linket i annoncen. Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 

 

TCR Group er Europas ledende leverandør af integrerede løsninger for GSE (Ground Support Equipment) inden for luftfart. TCR tilbyder udleje, leasing og vedligehold af GSE og har sit hovedkontor i Bruxelles.
TCR Skandinavien er en del af den internationale koncern TCR Group med ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. I Skandinavien består virksomheden af fire selskaber: TCR Denmark ApS, TCR Norway AS, TCR Sweden AB og TCR Finland OY med mere end 100 medarbejdere fordelt på forskellige lokationer.

Contact Person: Allan Sandborg

Deadline date for application: 29/01/2023
Address

Vilhelm Lauritzens Allé 1

See on the map

Apply for this job